Logo
0 800 30 11 77

Секс як у кіно чи нудьгувати не доведеться

Секс як у кіно чи нудьгувати не доведеться
Читати 6 хвилин | Створено: 19 червня 2019 | Оновлено: 19 червня 2019 | 7764 7764
Якщо інтимне життя стало прісним, все у ваших руках. Виженіть нудьгу, а за основу візьміть сцени із відомих фільмів, до яких не можна залишатися байдужими.

Вони подарують веселку нових почуттів, відкриють нові сексуальні горизонти і знову перетворять секс на захоплюючу гру.

Однак до вибору сексу, як у кіно, потрібно підходити вибірково і розумно. Не все те, що відбувається у кадрі, справді може збуджувати, дарувати насолоду та зберігати приємні спогади. Секс як у кіно в реалі може бути небезпечним. На що слід звертати увагу?

Вода, земля або Гра престолів

Нашумілий телесеріал «Гра престолів» може надихати на сексуальні подвиги всіх. Жоден сезон цього фентезі не обійшовся без відвертих сцен. Тільки згадайте палку пристрасть Ігрітт і Джона Сноу в печері. Дівчина взяла ініціативу у свої руки та спокусила чоловіка без еротичної білизни та романтичної музики. Під шум гейзера партнери несамовито насолоджувалися один одним, продовживши гру кохання під струменями теплої води. Цю сцену з легкістю можна повторити влітку, обравши дикий безлюдний пляж.

Лікар-гінеколог медичного центру «ОН Клінік Харків Палац Спорту» Оксана Перехрест зазначає:

«Секс на холодній поверхні загрожує циститом як у жінок, так і у чоловіків. У пориві пристрасті цьому нюансу можна і не надати значення, а деякі бояться порушити пікантність моменту. Не відмовляйтеся від покривала, підстилки чи рушника, щоб приємні спогади не затьмарилися серйозними наслідками для здоров'я».

Додам, що секс у воді змиває природну змазку піхви і збільшує ризик розвитку захворювань, що передаються статевим шляхом. Кришталева вода, чистота гальки або піску біля водойми або на морі схожа на пошук філософського каменю. А шанси завагітніти у воді такі ж, як і у ліжку, навіть якщо ви прихопили презерватив.

Не менш соковитою вважається сцена сера Бронна Черноводного із дівчатами легкої поведінки. Однак, якщо хочете такого розмаїття, варто сто разів подумати. Найімовірніше це кохання може познайомити з венеричними захворюваннями. Тому, гадаю, цю сцену з вашої колекції бажань краще виключити, щоб не повторити її, наприклад, на галасливій вечірці.

50 відтінків сірого або секс без правил

Поставте своє питання Урологу
«ОН Клінік»

Екранізація еротичного роману англійської письменниці Е. Л. Джеймс сподобалася не лише жінкам, а й вразила чоловіків. Найсміливіші фантазії втілюються в еротичних сценах цього кінобестселера. Критики називають цей фільм порцією чуттєвої насолоди.

І справді, кожна сцена за участю Анастейші Стіл та Крістіана Грея не обходиться без сексуальних іграшок. У їх колекції можна знайти м'які, шкіряні та металеві наручники, вагінальні кульки, флогери (м'який варіант батогів, в основі якого найчастіше використовують пір'я, на основі яких розташовані маленькі пластмасові намистинки), стеки (різновид пліток з жорсткою рукояттю), тростини, анальні пробки і навіть кляпи.

Фільм пронизаний психосексуальною культурою, яка базується на обміні влади між партнерами (у більшості ситуацій домінує Крістіан). Це розбурхує фантазію і пробуджує сексуальний апетит.

Лікар-уролог медичного центру «ОН Клінік Полтава» Ігор Єрошенко зазначає:

«Перш ніж використовувати секс-іграшки, з'ясуйте, як до цього ставиться партнер. Не всі вони з першого разу можуть дарувати чуттєву насолоду або спричинити оргазм. Потрібно навчитися користуватися ними, щоб отримувати насолоду, і знати ерогенні зони партнера. Перші спроби освоєння сексуальних іграшок здатні призвести до травм, больових відчуттів та дискомфорту».

Важливо ретельно підходити до підбору іграшок та зручних поз для їх використання. Звертайте увагу на якість, розмір іграшки та її відповідність розміру статевих органів (якщо це має місце), а також використання лубрикантів (якщо є необхідність). Обов'язково слідуйте інструкціям і не виходьте за рамки власних сил. Пам'ятайте, не всі сцени з фільму можна повторити без попередньої підготовки та не всі варті повторення.

Титанік або як потонути

Сцена кохання молодих Рози та Джека наповнена ніжністю та романтизмом, приправлена ​​нотками пікантності. Адже у пари секс стався в салоні ретро автомобіля, що й у реальному житті може додати перцю у стосунки. Однак потрібно пам'ятати про те, що у фільмі салон машини передбачає багато місця, де партнери можуть зручно вдаватися до любовних втіх. У звичайному житті не кожна машина може цим похвалитися. Тому перш, ніж втілювати цю сцену в життя, переконайтеся, що салон чистий і заздалегідь продумайте найбільш комфортні пози (на передньому або задньому сидінні). Закінчення вечора в травмпункті через спекотну імпровізацію — не найпривабливіша ідея.

Лікар ультразвукової діагностики «ОН Клінік Харків» Олена Першина рекомендує:

«Потрібно уникати такого фітнесу тим, хто має зайву вагу та людям у віці. Тісна машина обмежує та сковує рухи, що загрожує вивихами та переломами. Секс в авто вимагає хорошої фізичної підготовки».

Містер і місіс Сміт: вбий мене ніжно

Картина допомагає по-новому подивитись сімейні стосунки. Не всі бійки та сварки мають закінчуватися образою. Сцена палкого примирення після бурхливого скандалу на кухні здатна згладити гострі кути нерозуміння. Однак у реальному житті не обов'язково бити посуд та ламати меблі. Можна зайнятися коханням на кухонному столі, періодично використовуючи ідею як альтернативу класиці у ліжку.

До речі, якщо у вас є рояль - можете повторити сцену з «Красуні» з Джулією Робертс і Річардом Гіром. Однак при використанні меблів як плацдарму для інтиму, будьте обережні. Нестійкі предмети меблів загрожують травмуванням обом партнерам.

Сексуальні експерименти хороші, якщо добре закінчуються. Сцени з фільмів можна використовувати і в реалі, але тільки з розумом і підготовкою.

А ви пробували секс як у кіно?

Урологія в ОН Клінік Харків Палац Спорту

Секс як у кіно чи нудьгувати не доведеться - Крутько Дмитро Ігорович
Крутько Дмитро Ігорович
ОН Клінік Харків Палац Спорту
пр. Героїв Харкова, 257
м. Палац Спорту
Графік роботи:
Пн - Пт: 8:00 - 18:00
Сб: 8:00 - 17:00
Нд: 9:00 - 14:00
Рейтинг статті:
5 з 5 на основі 9 оцінок
Секс як у кіно чи нудьгувати не доведеться
Лікар-уролог, сексопатолог. Перша категорія.
Секс як у кіно чи нудьгувати не доведеться
Стаття перевірена: Трубеко Сергій Миколайович
Лікар-уролог. Вища категорія.

Інші статті на тему

Схожі статті:

Коментарі

Записатись на прийом
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.

Не пропустіть оновлення від нас!

Обмінюємо email на корисну інформацію про ваше здоров’я. Нас читають понад 100 000 користувачів щомісяця. Приєднуйтесь і ви!
Підписуйтесь на наші соцмережі та вигравайте 1000 грн у березні!