Logo
0 800 30 11 77

Команда Блогу «ОН Клінік»

Наша команда у своїй роботі прагне розвивати тему здоров'я як одну з найважливіших у житті кожної людини. Здоров'я — це не лише регулярні візити до лікаря та своєчасні медогляди. Турбота про своє здоров'я включає профілактику захворювань і не тільки допомагає заощадити час і гроші, а й сприяє покращенню якості та збільшенню тривалості життя.

Наша місія — зробити турботу про власне здоров'я та здоров'я своїх близьких звичним способом життя. Уважність до свого тіла та емоційного стану — це правильне рішення, яке дозволяє запобігти або виявити та вилікувати на ранніх стадіях багато захворювань і є запорукою гарного самопочуття та основою здорових стосунків.

Всі наші матеріали ми готуємо, керуючись принципами доказової медицини та пояснюючи доступною мовою складні теми. Ми працюємо, щоб дати відповіді на важливі для читачів питання та допомогти їм зробити турботу про своє здоров'я зрозумілим заняттям.

Зв'язатися з редакцією блогу можна, надіславши листа на [email protected].

Новикова Ірина

Новикова Ірина

Редактор з більш ніж 10-річним досвідом роботи. З 2023 року працює редактором Блогу «ОН Клінік».
У 2010 році з відзнакою закінчила Донецький Національний Університет ім. Василя Стуса. Учасниця міжнародних науково-практичних конференцій, авторка наукових статей.

Наші автори

Записатись на прийом
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.

Не пропустіть оновлення від нас!

Обмінюємо email на корисну інформацію про ваше здоров’я. Нас читають понад 100 000 користувачів щомісяця. Приєднуйтесь і ви!
Підписуйтесь на наші соцмережі та вигравайте 1000 грн у березні!