Logo
0 800 30 11 77

Відгук від Катерина 22.01.2024

Звернулася до Кладько О.О. зі скаргами на болі в шиї, при рухах очних яблук, болі в щелепі, зниженню концентрації уваги. Лікарем був поставлений діагноз просто як больовий синдром, навіть не були призначені додаткові обстеження, при прийомі було сказано, що вона не вбачає в моїх скаргах нічого серйозного, оскільки до неї звертаються люди, які взагалі шиєю не можуть поворухнути, а я нею ще дуже нормально повертаю. Після прийому призначених ліків, які не дали ніякого ефекту та направлення лікаря іншого профілю знов-таки на консультацію до нервопатолога, вирішила записатися вже до іншого спеціаліста, Сироткіної О.Є., вона одразу сказала що при моїх скаргах обов'язково потрібні діагностичні обстеження-КТ, дуплекс судин голови та шиї. Після проведення даних обстежень виявилося, що я маю дуже серйозні проблеми з шиєю-є протрузії дисків та не тільки! Мої проблеми потребують серйозного та невідкладного лікування! Тож дуже шкода що Кладько, до якої я звернулася на самому початку, виявилася некомпетентим лікарем, не призначила ніяких обстежень, поставила невірний діагноз! Я в Харкові тимчасово, тому дуже шкода, що втратила стільки часу отримавши непрофесіну консультацію!
Катерина
Харків, 22.01.2024 Показати відповідь
Оцінка:
Доброго дня, Катерино. Дякуємо за діалог зі Службою контролю якості. Нами перевірена інформація і зазначаємо, що обсяг первинного прийому і медичної допомоги був обумовлений наявними об'єктивними клінічними даними. На первинному прийомі лікар проводить профільний огляд за своєю спеціалізацією в повному об'ємі, всі рекомендації вказані у виданому консультативному заключенні. Також рекомендується дата повторного візиту, де лікар має змогу оцінити результати додаткових обстежень у коригувати план лікування за необхідності. Більш детальну інформацію Вам наддано телефоном. Завжди готові допомогти у разі необхідності, зичимо здоров'я.
Служба контролю якості ОН Клінік

Відгуки про лікаря Кладько Олена Олександрівна

Невропатолог Кладько О.О. чудовий лікар. Лікар високої кваліфікації, дуже уважна. Уважно вислухала усі мої скарги, надала пояснення з приводу лікування. Раджу ц...
Наталія , 15.08.2023. Показати відповідь
Оцінка:
Читати всі відгуки

Лікарі-неврологи в Харкові (м. Пушкінська)

Залишити відгук
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.