Logo
0 800 30 11 77

Дитяче відділення тепер в «ОН Клінік»!

Дитяче відділення тепер в «ОН Клінік»!
Читати 3 хвилини | Створено: 14 лютого 2019 | Оновлено: 14 лютого 2019 | 10246 10246
В «ОН Клінік» відкрито сучасне дитяче відділення, куди можна привести дитину будь-якого віку на лікарське обстеження.

У медичному центрі приймають дитячі лікарі з величезним досвідом роботи: урологи, отоларингологи, гінекологи, дерматологи, гастроентерологи, нефрологи. Піклуватися про здоров'я своєї дитини важлива місія кожного з батьків. Щомісячні обстеження у педіатра та вузькопрофільних фахівців це необхідність. Саме планові огляди допомагають своєчасно виявляти можливі відхилення в дитячому розвитку й успішно їх лікувати.

В «ОН Клінік Харків Палац Спорту» відкрито сучасне дитяче відділення, куди можна привести дитину будь-якого віку на лікарське обстеження. У медичному центрі приймають досвідчені дитячі лікарі з величезним досвідом роботи з дітьми: урологи, отоларингологи, гінекологи, дерматологи, гастроентерологи, нефрологи. А ще є можливість записатися на прийом в УЗД-кабінет, до ортопеда, ендокринолога і пульмонолога та зробити безпечну, з мінімальною кількістю випромінювання рентгенографію.

Фахівці «ОН Клінік» працюють за успішними європейськими методиками роботи з дітьми молодшого та старшого віку. Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного малюка, що дає змогу швидко й ефективно виконати ефективну діагностику без страху, больових відчуттів і примх.

Лікарі ведуть прийом у зручний час за попереднім записом. Ваша дитина буде позбавлена зайвого шуму та очікування в довгих чергах. Комфортні кабінети, обставлені зручними меблями і новітнім обладнанням, що дасть змогу дитині почуватися затишно, як удома.

У дитячому відділенні до ваших послуг лабораторія і процедурна. За призначенням лікаря можна здати будь-які дитячі аналізи або пройти потрібну процедуру вже в день відвідування медичного центру. Ви економите свій час і час вашої дитини, присвятивши всього день на комплексне обстеження.

Також «ОН Клінік Харків Дитяче Відділення» пропонує послугу швидкого оформлення медичної довідки до школи, дитячого садка або спортивної секції. За бажанням можна скористатися індивідуальною консультацією педіатра щодо раціонального харчування, фізичної активності та способу життя дитини, особливо в ранньому віці. Це допоможе запобігти можливим проблемам зі здоров'ям крихітки в майбутньому.

Записатися на прийом до дитячого відділення «ОН Клінік» можна за телефоном 0 800 30 11 77 або за допомогою електронної заявки, розміщеної на сайті.

Також ви можете записатися на прийом у дитяче відділення «ОН Клінік Миколаїв» за допомогою форми на сайті або цілодобово за номером телефону 0 800 30 11 77.

Довірте здоров'я свого малюка рукам професіоналів.

Педіатрія в Дитячому відділенні «ОН Клінік Харків» (м. Палац Спорту)

Дитяче відділення тепер в «ОН Клінік»! - Санжаревська Тетяна Олегівна
Санжаревська Тетяна Олегівна
Дитяче відділеня «ОН Клінік Харків» (м. Палац Спорту)
пр. Героїв Харкова, 257
м. Палац Спорту
Графік роботи:
Пн - Пт: 8:00 - 18:00
Сб: 8:00 - 17:00
Нд: 9:00 - 14:00
Рейтинг статті:
5 з 5 на основі 1 оцінки
Дитяче відділення тепер в «ОН Клінік»!
Лікар педіатр. Вища категорія.
Дитяче відділення тепер в «ОН Клінік»!
Лікар-дерматовенеролог. Вища категорія.

Поставте своє питання Педіатру
«ОН Клінік»

Інші статті на тему

Схожі статті:

Коментарі

Записатись на прийом
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.

Не пропустіть оновлення від нас!

Обмінюємо email на корисну інформацію про ваше здоров’я. Нас читають понад 100 000 користувачів щомісяця. Приєднуйтесь і ви!
Підписуйтесь на наші соцмережі та вигравайте 1000 грн у березні!