Logo
0 800 30 11 77

Відгук від Ольга 29.11.2023

Записалася до Катерини Олександрівни випадково , так як запис до інших лікарів розписаний на місяць в перед. Мені потрібно було якомога швидше консультація лікаря. Мене мучили головні болі та дуже крутилася голова , я не розуміла що зі мною робиться . Перед цим я лікувалася у інших невропатологів а результата на краще не було. Прийшла я на консультацію і дуже переживала , бо у мене вже був відчай що мені нічого не допомагало. Після бесіди з Катериною Олександрівною я заспокоїлася що не все так критично як я собі вже придумала. Це жінка з великої літери , спокійна , добра , дуже вихована , без корони на голові як зараз люблять лікарі себе вести . Виписала мені назначення , пропила я його 14 днів як вона написала . Одразу сказала пені результат буде через 7-10 днів. Що можу сказать результат лікування є , мені стало набагато краще . Пройшли головні болі та сильне запорочення голови. Тому я щиро рекомендую даного лікаря , як гарного спеціаліста , чуйного лікаря та щиру людину . Бажаю їй сил та терпіння , та щирих пацієнтів . Всим здоров'я та мирного неба .
Ольга
Дніпро, 29.11.2023 Показати відповідь
Оцінка:
Доброго дня, Ольго. Щиро дякуємо за позитивний відгук. Нам приємно, що Ви публічно поділилися своїм досвідом звернення до нашого фахівця. Зворушені Вашими теплими словами подяки. Нам важливо знати, що з допомогою нашого лікаря Забудської Катерини Олександрівни Вам вдалося досягти позитивних результатів у лікуванні. Цінуємо Вашу думку. Вдячні за рекомендації. Завжди раді допомогти у разі необхідності. Зичимо Вам міцного здоров'я.
Служба контролю якості ОН Клінік

Відгуки про лікаря Забудська Катерина Олександрівна

Велике дякую Катерині Олександрівни! За допомогу, мене мучив біль у шиї, який потім перейшов в плече, та онеміння лівої руки (біль тривав близько неділі). З лік...
Валерія , 17.02.2024. Показати відповідь
Оцінка:
Дуже дякую неврологу Забудській Катерині Олександрівні за сучасні методи лікування , які допомагають у відновленні здоров'я.
Маргарита , 25.06.2023. Показати відповідь
Оцінка:
Читати всі відгуки

Лікарі-неврологи в Дніпрі

Залишити відгук
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.