Logo
0 800 30 11 77

Відгук від Юлія 06.08.2023

Я була в клініці на палац спорту в дитячому відділенні він клінік із сином, болі в спині. Незадоволена всім. неадекватність лікаря, говорив грубо, сяк так подивився на проблему моєї дитини,, коротше направив зробити рентген, і швидко до нього мовляв, він на електричку запізниться, -це його слова. Приходжу знову до нього після рентгена, він тицяє мені аркуш, я типу все подивився, там на папері все написав і до побачення. Якщо ви поспішаєте на електричку, навіщо погодилися взяти людину на прийом? Це нормально? 450 грн прийом лікаря +600-650 грн точно не пам'ятаю рентген. Що ж будемо повторно йти в іншу клініку.
Юлія
Харків, 06.08.2023 Показати відповідь
Оцінка:
Доброго дня, Юліє. Дякуємо за діалог зі Службою контролю якості. Ми шкодуємо, що у Вас склалось таке враження і перепрошуємо за дискомфорт, якщо Ви його відчули при візиті до клініки. Нами була перевірена інформація і підтверджуємо коректність визначеної лікарем лікувально-діагностичної тактики. За результатами прийому пацієнт на руки отримує консультативне заключення у друкованому вигляді, де розписана вся тактика подальших дій. Якщо є додаткові питання або не зрозумілі моменти — їх можна задавати лікарю на прийомі або через операторів контактного центру, які працюють цілодобово. В клініці є два варіанти отримання знімків рентген досліджень — в друкованому вигляді або на електронну пошту в цифровому форматі. Більш детальна інформація Вам надана телефоном. Завжди готові допомогти у разі необхідності, зичимо здоров'я.
Служба контролю якості ОН Клінік

Відгуки про лікаря Вольвач Юрій Іванович

Консультація лікаря Вольвач Ю.І. була професійна, доступна і зрозуміла. Лікар добре знаходить спільну мову з дітьми. Дякую.
Ірина , 14.11.2023. Показати відповідь
Оцінка:
Ми були на прийомі у дитячого лікаря травматолога-ортопеда Вольвача Ю.І., нам дуже сподобалося. Лікар був уважний до дитини, позитивний. Після прийому залишилос...
Артем , 03.10.2023. Показати відповідь
Оцінка:
Читати всі відгуки

Лікарі-дитячі ортопеди в Харкові (м. Палац Спорту)

Залишити відгук
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.