Logo
0 800 30 17 33

Відгук від Юлія 03.05.2024

Сьогодні були на прийомі в пульмонолога Рогожина Антона Вікторовича, заплативши за прийом 500 грн, лікар не провів ніяких досліджень, тільки послухав легені та призначив інгаляції фізіологічним розчином, сказав, що з його боку все гаразд. Після нього поїхали до іншого пульмонолога в 30 поліклініку, де нам провели дихальний аналіз і поставили діагноз бронхіальна астма, призначивши серйозні ліки, тому що, як виявилося, астма вже тривалий час. Тому Рогожина не рекомендую, даремно витратили час і кошти.
Юлія
Харків, 03.05.2024 Показати відповідь
Оцінка:
Доброго дня, Юліє. Шкодуємо, якщо у Вас склалася така думка. Метою кожного лікаря є надання кваліфікованої допомоги пацієнту. Зазначаємо, що у цьому випадку Ви не є пацієнтом. Звернень особисто від пацієнта до Служби контролю якості та адміністрації клініки не надходило. Ми завжди йдемо назустріч нашим пацієнтам і готові допомогти у розв'язання будь-яких питань щодо обслуговування в наших клініках. Завжди відкриті до конструктивного діалогу та будемо раді поспілкуватися особисто з пацієнтом за номером 0800-50-71-70 (з 10:00 до 17:00). Зичимо Вам міцного здоров'я. На все добре.
Служба контролю якості ОН Клінік

Відгуки про лікаря Рогожин Антон Вікторович

Були з мамою на прийомі у пульмонолога Рогожина Антона Вікторовича, буквально з порога зробив припущення діагнозу. Обстежив, вислуховував скарги дуже уважно, зб...
Олена , 13.05.2021. Показати відповідь
Оцінка:
Читати всі відгуки
Залишити відгук
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.