Logo
0 800 30 11 77

Відгук від Ірина 24.04.2024

Доброго дня. Пишу відгук вдруге. перший видалили. Тепер я розумію, чому на сайті багато хороших відгуків, а насправді це не так. Негатив до клініки став ще більшим. І не хочеться її рекомендувати. Мій відгук був про доктора гастроентеролога Яловиця С. О. За результатом крові було виявлено Хелікобактер пілорі. Лікар не призначив лікування, поспішав вийти з кабінету, робочий день напевно закінчувався, одягав свою куртку та розмовляв, усім своім видом показував, що пора виходити. Ось таке ставлення до пацієнтів клініки. Сам прийом розпочався не у заброньований час., а пізніше години на пів. Я звернулася до іншої клініки, де мені призначили курс прийом антибіотиків та повторний аналіз.
Ірина
Кропивницький, 24.04.2024 Показати відповідь
Оцінка:
Добрий день, Ірино. Дякуємо за діалог зі Службою контролю якості. Нам прикро, що у Вас склалась така думка. Зазначаємо, що для будь-яких призначень лікувально-діагностичної тактики необхідні відповідні підстави і обгрунтування. Також враховується доцільність з урахуванням об'єктивних клінічних даних, всі переваги і ризики від лікування або не лікування. На даний час ми так і не отримали від Вас обіцяні альтернативні медичні документи. Ми готові до продовження предметного діалогу, зичимо Вам здоров'я.
Служба контролю якості ОН Клінік

Відгуки про лікаря Яловиця Степан Олександрович

Дуже незадоволена прийомом лікаря Яловиця С.О. , за результатами аналізу крові був виявлений Хелікобастер, лікар не призначивши лікування бо я не маю симптомів....
Ірина , 19.04.2024. Показати відповідь
Оцінка:
Лікар Яловиця С.О. кваліфікований спеціаліст, уважний, прийомом задоволена, рекомендую клініку, обслуговування на вищому рівні. Дякую!
Олена Миколаївна , 29.12.2023. Показати відповідь
Оцінка:
Дякуємо Левенко А.В. за професійну, культурну роботу з пацієнтами, а також лікарю Яловиця С.О.
Тамара Андріївна , 19.12.2023. Показати відповідь
Оцінка:
Чудовий лікар який дуже швидко та ефективно вивішив мою проблему з хелікобактером та привів шлунок у норму
Вадим , 26.06.2023. Показати відповідь
Оцінка:
Читати всі відгуки

Лікарі-гастроентерологи в Кропивницькому

Залишити відгук
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.