Logo
0 800 30 11 77

7 ознак суперчоловіка, або Я — чоловік

7 ознак суперчоловіка, або Я — чоловік
Читати 9 хвилин | Створено: 19 лютого 2020 | Оновлено: 19 лютого 2020 | 23792 23792
Справжнім чоловіком чи суперчоловіком не народжуються, а стають. Чоловіки самостійно мають виховати у собі ті чи інші якості, формувати у собі особистість, з життєвих пріоритетів. Чи легко чоловікам тримати марку? Які якості має суперчоловік?

Здоров'я & зовнішність

Улюблений герой фільму, який виглядає на 100% і завжди поспішає на допомогу, — ідеал чоловіка, який не відповідає дійсності. Хоча, можливо, деякі жінки бачать свого суперчоловіка саме таким. Як правило, чоловіки стежать за своєю зовнішністю та здоров'ям, але приділяють цьому мінімум свого часу лише за потреби. Одяг? Головне, зручність і стиль, решта — не має значення, навіть якщо улюбленим кросівкам уже 5 років.

Ознаки застуди, що починаються, не поженуть чоловіків стрімголів до лікаря. Здебільшого перед людьми в білих халатах чоловіки пасують, із чим жінки періодично стикаються. Це не є ознакою слабкості. Просто погане самопочуття (температура, біль у горлі, кашель) порушує побудовані плани, тож чоловікам потрібен час, щоб внести відвідування лікаря до розкладу. Чи не так, чоловіки?

Питання, що стосуються здоров'я, хвилюють чоловіків не менше, ніж жінок. Серед них перше місце займають проблеми, пов'язані з ерекцією та потенцією. До речі, багато жінок впевнені: чоловіки думають про секс постійно. Думають, але не так часто, як здається. За даними дослідження, у середньому чоловіки думають про секс близько 19 разів на день, тоді як жінки — близько 10. Немає нічого протиприродного в тому, що чоловіки думають про секс і їх хвилює чоловіче здоров'я. Це головна чоловіча турбота, яку сучасні суперчоловіки вирішують під керівництвом лікарів-урологів, венерологів і сексологів. Те саме стосується розв’язання проктологічних проблем (геморою, анальних тріщин, поліпів у задньому проході). Сьогодні похід до проктолога не стає чимось надзвичайним ні для чоловіків, ні для жінок. Це нормально.

Лікар-невропатолог медичного центру «ОН Клінік Харків» Вікторія Карабан каже:

«Для чоловіка смачна їжа, гарний сон, спорт та секс — стартовий набір для підкорення нових вершин. У чоловіків усе заплановано. Прагнення до раціонального та функціонального порядку підтримує стійкий чоловічий емоційно-психічний стан, дарує впевненість у собі, оберігає від стресу та дає можливість зберегти ясність думок у будь-якій ситуації».

Сексуальність

Чоловіки демонструють силу та владу у спілкуванні з жінками, партнерами та колегами, виявляють їх за кермом і навіть своєю ходою. Щоб перемагати, потрібно бути впевненими у собі та своїй сексуальності. Жінки тануть, а інші чоловіки відчувають суперника, що змушує суперчоловіка рухатися вперед.

За чоловічу сексуальну активність та лібідо відповідає гормон тестостерон, який позитивно впливає на пружність шкіри та м'язів, гарний настрій, а також на моторику кишечника. Хороший чоловічий апетит — заслуга нормального рівня тестостерону в організмі. Недаремно кажуть: шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Жоден чоловік не відмовиться смачно поїсти. А отже, завоювати можна навіть найбільш неприступну фортецю, чи не так?

Водночас надлишок тестостерону у чоловіків посилює агресію, дратівливість, збільшує ризик розвитку імпотенції та серцевого нападу, призводить до появи вугрових висипань, збільшення простати з ускладненим сечовипусканням. Щоб цього уникнути, чоловік повинен стежити за своїм здоров'ям, вести регулярне статеве життя. Це саме актуально і для жінок. За даними різних опитувань, кожна друга респондентка хоче займатися сексом частіше.

Секс — невіддільна частина життя чоловіка, це спосіб відволіктися від проблем і рутини, взяти паузу, щоб розслабитися та внести корективи до плану завоювання світу. Чоловіки погодяться, що шукають регулярні та ненудні інтимні стосунки, надають значення питанню про розмір статевого члена частіше, ніж наявності кубиків на животі.

Мені здається, суперчоловік — не той, у кого «великий», і не той, хто може тричі поспіль кохатися з перервою в кілька хвилин. Це індивідуальні параметри, які з чоловічої природи можуть бути різними. Секс повинен приносити задоволення обом партнерам, а не перетворюватися на забіг на витривалість. Суперчоловік пам'ятає про статеву гігієну, не ігнорує засоби контрацепції під час занять вагінальним або анальним сексом, піклується про сексуальну насолоду та здоров'я партнерки.

Суперчоловік не завжди хоче сексу і теж може бути не в «настрої» через різні причини (стрес, побутові проблеми). Це доводять результати проведених опитувань. З віком сексуальна активність знижується, зокрема і через захворювання сечостатевої системи.

Спорт

Багатьох жінок мучить питання про те, чому чоловіки приділяють спорту таку велику увагу, і не важливо — це футбольний матч по телевізору чи тренування у спортзалі. Для чоловіків спорт — змагання, ще один спосіб заявити про себе, довести свою першість та перевагу, можливість скинути напругу та відчути викид адреналіну. А ще заняття спортом — запорука гарної фізичної форми. Суперчоловік витривалий, сильний і на нього можна покластися не тільки тоді, коли потрібно пересунути шафу. Прийшовши на побачення, жінка несвідомо оцінює не лише фігуру, а й здорові гени партнера. За даними досліджень, жінки віддають перевагу чоловікам, вищим за них, зі спортивною статурою.

Лікар-уролог медичного центру «ОН Клінік Дніпро» Сергій Демиденко радить:

«Бігові навантаження стимулюють роботу серцево-судинної системи та вироблення тестостерону, а силові (наприклад, зі штангою) — покращують потенцію. А ось з плаванням потрібно бути обережними: водний спорт позитивно впливає на кровоносну систему, але тривале перебування в прохолодній воді загрожує виникненням хвороб сечостатевої системи (пієлонефриту, простатиту та циститу)».

Харизма

Харизматичний чоловік — жіноча мрія. Чоловіча харизма втілює у собі набір різних якостей — це гримуча суміш брутальності, чарівності, галантності, ввічливості та самоконтролю. Такі чоловіки випромінюють магнетизм, впевненість у своїх словах і вчинках, їм довіряють.

Кожен чоловік здатний виробити в собі харизму — якість, яку психологи відносять до набутих рис характеру. Але, звичайно, доведеться докласти зусиль, щоб отримати результат. За даними досліджень, жінкам набагато частіше подобаються харизматичні чоловіки зі звичайною зовнішністю, ніж ті, хто на вигляд більше підходить під загальноприйняті зразки краси.

Вміння триматися

Щодня чоловік проживає безліч несхожих один на одного сценаріїв, у яких йому важливо не втратити обличчя, зберегти самовладання та вміти виразно висловлюватися, іноді приправляючи дійсність гумором. Це вимагає величезних зусиль та вміння брати на себе відповідальність за свою поведінку.

З цієї причини чоловіча нервова система часто буває загострена до краю, що загрожує появою депресії, підвищеної тривожності, порушень сну, проблем з пам'яттю та концентрацією уваги. Суперчоловік повинен уміти перемикатися на інший вид діяльності, наприклад, хобі (спорт, риболовлю, полювання).

Стосунки

Чоловік рідко живе як одинак. Тільки у стосунках він розкривається і досягає гармонії з собою і навколишнім світом, прагне більшого, набуває сенсу. Жіночі параметри, такі як пружні груди та сідниці, важливі, але чоловіки ніколи не шукають ідеальної жінки. Якщо їм подобається довге волосся, він не зверне уваги на пару зайвих кілограмів. Найімовірніше, на цьому морочаться саме жінки.

У більшості випадків проблеми з вагою у жінок та чоловіків можна вирішити правильним харчуванням і спортом, якщо, звичайно, не лінуватися. Якщо проблема схована глибше (наприклад, хвороби ендокринної системи, порушення гормонального фону), тримати вагу в нормі допоможе лікар (ендокринолог, гінеколог, уролог).

Чоловікам важливо завойовувати визнання, стабільно отримувати ласку та ніжність, а під час вибору супутниці вирішальний голос віддається материнському потенціалу та жіночому здоров'ю (зокрема кількості статевих партнерів, оцінки статевої конституції жінки). Краса для чоловіків — не найголовніший критерій у конкурсі на роль дружини.

Найбільше чоловіки цінують у жінок дружелюбність та гумор. У більшості випадків жінки воліють чоловіків, які змушують їх сміятися, а чоловіки воліють жінок, які можуть сміятися з їх жартів. Вчені-еволюціоністи припускають, що чоловічий гумор жінки знаходять сексуальним, що підсвідомо говорить про «якість» партнера.

Спосіб життя

Про справжнього чоловіка ходить анекдот: справжній чоловік не п'є, не палить, не ревнує і не існує. Це дійсно так. Чоловічий ритм життя не виключає шкідливих звичок і не завжди пропагує здоровий спосіб життя. Сьогодні чоловік може погодитись на здорову їжу, а завтра вибере чипси та пиво. Такий вибір не робить його менш реальним. Можливо, це нелюбов до одноманітності, а можливо вибір, на якому не варто часто загострювати увагу. Хоча, наприклад, неправильне харчування може додати проблем зі здоров'ям (відбивається на роботі шлунково-кишкового тракту, стані шкіри), а куріння здатне призвести до розвитку захворювань дихальних шляхів (виникає астма, хронічна обструктивна хвороба легень, бронхіт, трахеїт). Думаю, що суперчоловік — це насамперед здоровий чоловік.

Чоловік самореалізовується та самовдосконалюється все життя. Це нормально і заслуговує на повагу. Нові цілі — нові досягнення, і ніяк інакше. Суперчоловік — це гравець у всіх сенсах, адже завоювання нового і незвіданого завжди манять і загартовують чоловіче єство.

Урологія в ОН Клінік Харків Пушкінська

7 ознак суперчоловіка, або Я — чоловік - Репринцев Владислав Леонідович
Репринцев Владислав Леонідович
ОН Клінік Харків Пушкінська
вул. Ярослава Мудрого, 30а
м. Пушкінська
Графік роботи:
Пн - Пт: 8:00 - 18:00
Сб: 9:00 - 16:00
Нд: 9:00 - 13:00
Рейтинг статті:
3 з 5 на основі 7 оцінок
7 ознак суперчоловіка, або Я — чоловік
Лікар-уролог. Перша категорія.
7 ознак суперчоловіка, або Я — чоловік
Стаття перевірена: Трубеко Сергій Миколайович
Лікар-уролог. Вища категорія.

Поставте своє питання Урологу
«ОН Клінік»

Інші статті на тему

Схожі статті:

Коментарі

Записатись на прийом
Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами у найближчий час
Натискаючи на кнопку Відправити Ви даєте згоду на обробку даних, та погоджуєтеся з умовами угоди
Перевищено ліміт запитів. Спробуйте через 5 хв.

Не пропустіть оновлення від нас!

Обмінюємо email на корисну інформацію про ваше здоров’я. Нас читають понад 100 000 користувачів щомісяця. Приєднуйтесь і ви!
Підписуйтесь на наші соцмережі та вигравайте 1000 грн у березні!